De opdracht

Het kleine bedrijfje Fruitzak is begonnen als twee studentes/vriendinnen die dit in het kader van hun studie zijn begonnen. Ze zijn begonnen met een simpel Google formulier waarin alle gegevens werden gevraagd die nodig waren. Dit leek handig maar is niet ideaal voor het kenbaar maken van het bedrijf bij het publiek. Ze stuurden een link via de email naar vrienden en familie. Zo werd de link naar het formulier verspreid. Toch werd er gekeken naar hoe dit makkelijker kon bijvoorbeeld zoals met een website.

Het proces

Na een gesprek met de dames kwam er een ontwerp tot stand wat volledig is gebouwd met Wordpress. Tijdens het realiseren van de website kreeg ik een foto toegestuurd die de meiden hadden gemaakt. Deze foto kon perfect gebruikt worden en heeft daarom geleidt tot een nieuw ontwerp. Het formulier heeft enige tijd gekost om goed te krijgen. Na experimenteren met 4 verschillende plugins is uiteindelijk het huidige formulier gekozen.

Toegankelijkheid

Een van de eisen was een goede toegankelijkheid voor iedereen op elk platform. Daarom is de website zo gemaakt dat hij op elk apparaat perfect te gebruiken is. Het grootste doel hiermee is mensen de mogelijkheid te bieden de pagina's op hun mobiel te bekijken.

Het resultaat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.